Jedna od naših najznačajnijih konkurentnih prednosti je kombinacija znanja, kreativnosti I inovacije svih naših radnika. Snažna društvena odgovornost ogleda se u brizi za dobrobit I sigurnost našeg osoblja I ljudi iz šire društvene zajednice. Svi oni doprinose našem poslovanju.

U saradnji sa radnicima, njihovim porodicama, lokalnom zajednicom I društvom u celini, CRH se zalaže za održiv ekonomski razvoj radi poboljšanja kvaliteta života.

Naša posvećenost održivom razvoju i društveno odgovornom ponašanju ogleda se u Politici društvene odgovornosti CRH Srbija

Obavezali smo se da radimo sa svim našim strateškim partnerima na izgradnji i održavanju odnosa medjusobnog poštovanja i poverenja. Naš cilj je da doprinesemo poboljšanju kvaliteta života naših zaposlenih, njihovih porodica i zajednica u blizini naših postrojenja.

Društvena odgovornost je jedan od najvažnijih elemenata našeg poslovanja, i služi nam kao smernica prilikom donošenja ispravnih poslovnih odluka i preduzimanja odgovarajućih akcija.
U saradnji sa našim strateškim partnerima, ova definicija politike će biti predmet redovnih revizija i procenjivanja.

IDEJOM DO RAZVOJA
Krediti za mala preduzeća i preduzetnike.

KONTAKT

Zorica Radovanović

Email: zorica.radovanovic@rs.crh.com